Testobooster – vil du bli mer mann?

Det kan være mange grunner til at menn ønsker å bruke testosteronboostere, men primært brukes det i sammenheng med å øke muskelmasse og styrke kroppen. Slike produkter har en unik evne til å bidra til økt maskulinitet blant menn.

Noen av testoboosternes funksjoner kan oppsummeres i:

– Økt sexlyst
– Bedre anlegg for å bygge muskler
– En sterkere kropp
– Bedre selvfølelse

Et godt testosteronnivå er helt essensielt for at den mannlige kroppen skal fungere optimalt. Hvis du skulle av ulike årsaker ha et for lavt testonivå vil du kunne oppleve ting som manglende seksualdrift, energimangel, slapp kropp og i tillegg vil du ha veldig vanskelig med å legge på deg muskler.

Dette er bare noen av ulempene det medfører.

Alderen virker negativt på testosteronnivået

Nedadgående testosteronnivåer er en ganske naturlig del av aldersprosessen. Når vi blir eldre, så vil kroppen naturlig være i stand til å produsere en lavere mengde enn hva man kunne da man var tenåring. Hvis man fokuserer på hvilke langvarige og alvorlige konsekvenser et lavt nivå kan ha på kroppen, så har Journal of Clinical Health publisert en studie som viser at et lavt testosteronnivå kan ha sammenheng med en rekke alvorlige sykdommer som menn typisk opplever når de kommer litt opp i alderen.

Det er altså ikke bare kosmetiske og treningsrelaterte grunner til at menn bør passe på å opprettholde testosteronet i kroppen. Og den aller beste og sikreste måten å gjøre det på er ved å ta i bruk en testobooster som enkelt og reseptfritt kan bestilles på nett. De kommer i mange forskjellige former, fasonger og fra ulike nettbutikker, så det gjelder virkelig å vurdere markedet nøye før man går til innkjøp av en.

Tren både muskler og hjerne

Hjernen

Alle vet at det er viktig å holde seg i form, og hver januar er det et overveldende antall mennesker som melder seg inn i et treningsstudio med nettopp dette for øye. Visste du forresten at det å trene musklene også er godt for hjernen din? I tillegg er det mange ting du kan gjøre …

Les merTren både muskler og hjerne

Hvem trenger proteinpulver?

Spørsmålet er det mange som stiller seg når de først går i gang med å trene: ”hvem er det egentlig proteinpulver er laget for?”. Som personlig trener har jeg sikkert fått spørsmålet titusen ganger i løpet av karrieren. Når du vokser. En tenåring trenger mer protein for å komme seg gjennom treningsøktene fordi kroppen vokser …

Les merHvem trenger proteinpulver?