Filme treninga?

Hvis du syns at du ser bra nok ut til å lage en film om treninga di kan du filme deg og legge ut videoen på YouTube? Eller vil du filme deg selv når du trener for å se om teknikken din holder mål og om det er noe du kan forbedre?

Bare et tips herfra. Hvis du er på et treningssenter så ikke film andre som trener, de fleste syns ikke at det er greit at det filmes på treningsstudioet, du liker vel heller ikke at andre filmer deg uten tillatelse?

Men du kan filme deg selv på treningsstudio uten å vise andre at du filmer deg selv.

Hvordan gjør du det? jo, hvis du legger en penn med innebygget skjult kamera på en stol eller på gulvet kan du filme deg selv uten at noen merker det, du kan også streame film hjem til din egen PC via WIFI og ta opp filer på PC`en, streamen kan du også kringkaste direkte på nettet hvis du er teknisk anlagt. Men pass på at du ikke filmer andre og offentliggjør det, da kan du bli veldig upopulær i miljøet.

Tren både muskler og hjerne

Hjernen

Alle vet at det er viktig å holde seg i form, og hver januar er det et overveldende antall mennesker som melder seg inn i et treningsstudio med nettopp dette for øye. Visste du forresten at det å trene musklene også er godt for hjernen din? I tillegg er det mange ting du kan gjøre …

Les merTren både muskler og hjerne

Hvem trenger proteinpulver?

Spørsmålet er det mange som stiller seg når de først går i gang med å trene: ”hvem er det egentlig proteinpulver er laget for?”. Som personlig trener har jeg sikkert fått spørsmålet titusen ganger i løpet av karrieren. Når du vokser. En tenåring trenger mer protein for å komme seg gjennom treningsøktene fordi kroppen vokser …

Les merHvem trenger proteinpulver?