Proteinpulver kan gjøre deg mer effektiv på jobben

Veldig mange forbinder proteinpulver med trening men det finnes veldig mange eksempler på folk som bruker proteinpulver for å være mer effektive på jobb. Det er gjerne folk som bruker kroppen og styrken i arbeidsdagen som kan ha utbytte av proteinpulver:

Dette er alle jobber som er fysisk krevende og hvor man kan ha utbytte av proteinpulver. Det er gjerne perfekt for disse gruppene å starte med en shake med proteinpulver på morgenkvisten før de drar på jobb. Da kan man bygge opp kroppen og ikke minst få mye energi.

Nedenfor har vi laget en liten oversikt over hvordan du kan bruke proteinpulver for å få en bedre arbeidsdag og ikke minst utnytte det at du driver med fysisk arbeid når du jobber.

Hvilke fordeler kan proteiner gi deg i arbeidsdagen?

Proteinpulver har i utgangspunktet to forskjellige roller i kroppen. Det er med på å bygge opp kroppen, kroppen trenger proteiner. I tillegg så er proteiner en kilde til energi. Det betyr at du både gir kroppen din mulighet til å bygge seg opp og samtidig så kan det gi deg mer energi.

Det betyr at hvis du starter dagen med en proteinshake så kan du oppleve en boost i energien. Hvis du har en stille kontorjobb så vil du ikke få de samme positive godene ved proteinpulver. For det er nemlig slik at hvis du får i deg for mye proteiner så vil de kunne legge som fett istedenfor å bygge opp kroppen. Du kan fortsatt bruke proteinpulver hvis du har en stillesittende jobb men det vil være mest hensiktsmessig for deg å bruke dette i sammenheng med trening.

Må man bruke proteinpulver?

Nei du kan fint få i deg de samme proteinene hvis du spiser et normalt kosthold. Proteinpulver er mest viktig for dem som faktisk ikke får i seg nok proteiner til vanlig eller ikke nok proteiner i forhold til aktivitetsnivået.

Hvis du er usikker på om du får i deg nok proteiner i forhold til ditt aktivitetsnivå så kan du enkelt måle dette ved å bruke apper og bruker innholdsfortegnelsene på produktene riktig. For å få maksimalt utbytte av proteinpulver så er oversikt over hvor mye proteiner du får i deg ekstremt viktig.

Hvordan bør man innta proteinpulver?

Ettersom proteinpulver ikke inneholder alle næringsstoffer du trenger igjennom en dag så mener vi et godt tips er å blande dette sammen med noe annet. Det kan f.eks være å blande den sammen med en god grønn smoothie for å få mer gode næringstoffer sammen med proteinpulveret. Her må man egentlig finne en løsning som passer for deg og din smak. Det man uansett bør unngå er å kun innta proteinpulver, da vil man ikke få i seg nok næringsstoffer.

Trening utenom treningssentre

treningspark trene ute

Trening er moro, godt for kroppen og kan gi deg en hobby for livet, fordi trening blir fort en livsstil. Noen trives veldig godt på treningssenter, mens andre har bedre trivsel når de trener i andre slags omgivelser, og vi finner alle våre rutiner, interesser og behov ulikt. I denne artikkelen skal du få noen …

Les merTrening utenom treningssentre

Et sunt liv for miljøet skyld

Helse - Miljø

Et sunt liv gir overskudd, noe de fleste med en interesse for trening og helse kan skrive under på. Et sunt og helsefremmende liv, er ikke bare bra for kropp og mental helse, men kan også gi positive ringvirkninger på miljøet. Trening gir kontroll, over vaner og handlingsmønster, som også gjør det lettere å overføre …

Les merEt sunt liv for miljøet skyld

Tren for bedre konsentrasjon

Konsentrasjon

Trening er viktig for kroppen vår. De fysiske fordelene er det ingenting å si på, og vi holder en stabil vekt, legger på oss muskler, og forbedrer hjertets helse blant annet. Men det er fort gjort i alle disse fysiske godene å glemme bort de mentale fordelene. Det er nemlig slik at også hjernen får …

Les merTren for bedre konsentrasjon

Proteinpulver til trening

øk potensialet med proteinpulver

Proteinpulver er en viktig del av treningen hvis du virkelig vil utnytte potensialet ditt. Proteiner er kroppens byggestein, som det så fint heter, og det er fordi proteiner er noe kroppen bruker til mange viktige funksjoner i kroppen, deriblant å bygge muskler. Når du trener vil muskelfibrene slites fra hverandre, og det er når disse …

Les merProteinpulver til trening

Bruk treningspausene fornuftig

Sparegris

Det er mange måter man kan bruke treningspausene fornuftige på. Alle som trener hardt, vet hvor viktig det er med restitusjon og det er ikke her du skal slurve. Men trenger du å skru på YouTube hver gang? Finnes det andre, mer konstruktive ting som kanskje kan få deg hekta? Det kan du lese mer …

Les merBruk treningspausene fornuftig